Yalova Üniversitesi Mezunları Derneği (YÜMED) Başkanı Mehmet Kuyumcu ve yönetim kurulu üyeleri Yalova Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'u makamında ziyaret ettiler.
Yalova Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, YÜMED Başkanı Mehmet Kuyumcu ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Kuyumcu, Tosun'a görevinde başarılar dileyerek, "Yalova eğitim alanında ülkemizin en önde gelen illerinden birisidir. Bunda eğitim camiasını büyük bir önemi var. Yalova'nın eğitimdeki başarısını öğretmenlerimizin, okul yöneticilerinin ve dolayısıyla Milli Eğitim Müdürlüğümüzün özverili çalışmalarına borçluyuz. Bizde YÜMED olarak müdürlüğümüzün eğitim faaliyetlerinde üzerimize düşen bir görev olursa seve seve yerine getirmeye hazırız" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ise, "Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten atanmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Elbette böylesi başarılı bir ilin Milli Eğitim Müdürü olmak omuzlarıma yüklenen yükü de bir hayli arttırdı. Amacımız ilimizde eğitim kalitesini daha da arttırmak ve Eğitimde Marka Kent olma hedefimize ulaşmaktır. YÜMED'in de yüksek öğrenim gören öğrencilerimize verdiği destekleri biliyoruz. Eğitimin hangi seviyesinde olursa olsun, işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyarız" diye konuştu.
Ziyarette Yalova Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, YÜMED Başkanı Mehmet Kuyumcu ildeki eğitim durumu ile ilgili bir süre daha görüş alışverişinde bulundular. 

Editör: TE Bilişim