Konuyla ilgili bilgi veren YÜSEM Genel Sekreteri Serap Türkyılmaz kursların devam ettiğini ve düzenlenen kurslara ilginin de sevindirici olduğunu söyledi. Devam eden ve açılacak olan kursları özetleyen Türkyılmaz, "İngilizce, YDS ve hazırlık atlama kurslarını içeren Yabancı Dil eğitimleri devam ediyor.  Önümüzdeki Eylül ayında yapılacak olan YDS eğitimi içinde kayıtlar devam ediyor.  İnsan kaynakları eğitimi de Eylül ayında start alacak. Yangın eğitimleri devam ediyor. Türkiye'nin her tarafından gelen gruplara eğitim veriyoruz. İş Sağlığı eğitimleri de ilgi görüyor. Kurumlara ve firmalara yönelik mecburi eğitimler sürekli devam edecek. 

Yine bu yıl ilk olacak, çocuk grupları aktiviteleri için eğitimlere başlayacağız ki bu eğitimler hedeflediğimiz Çocuk Üniversitesi eğitimlerinin altyapısını oluşturacak.  Ortaokul ve Lise çağına yönelik bu eğitimler paket programlar şeklinde gerçekleştirilecek. 3 grup eğitim yapılacak.Fotoğrafçılık, desen ve resim kursu olacak. Veliler isterseler bunu paket program şeklinde isterlerse tek tek alabilecekler.

Yine Yalovalıların bugüne kadar çevre illere gitmek ve eğitimini burada almak zorun da kaldıkları 3D Max programının kursunu da vermeye başlıyoruz. 3 boyutlu modelleme programı mühendislere ve teknik elemanlara yönelik bir eğitim olacak. 1 hafta içerisinde ilana çıkıp Eylül ayından itibaren de eğitimlere başlayacağız" dedi. 

Editör: TE Bilişim