Termal Kaymakamı Murat Büyükköse 2017 yılının Termal açısından yatırım yılı olacağını dile getirdi. Büyükköse Termal Yürüyüş Yolu ve Sudüşen Şelale Yolu gibi önemli projelerin de 2017 yılı içerisinde hayata geçirileceğini söyledi.
Termal ilçesi 2017 yılında gerek İl Özel İdaresi ve gerekse Termal Belediyesi tarafından yapılacak bir çok önemli yatırıma kavuşacak. 2017 yılının ilçe açısından yatırım yılı olacağına dikkat çekerek ilçede yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler veren Termal Kaymakamı Murat Büyükköse, "2017 yılında Valiliğimizin, Özel İdaremizin ve Termal Belediyemizin önemli yatırımları olacak. 2017 yılı adeta bizim için tüm mahalle ve köylerimiz için her alanda yatırım seferberliği olacak. Yenimahalle köyümüzde Özel İdare ve MARKA tarafından birlikte yürütülen bir proje hayata geçirilecek. 800-850 bin TL değerinde bir proje bu. Bir kaç ay içerisinde hayata geçirilmesi hedefleniyor. Eski Termal Yolu olarak bilinen yere bir yürüyüş yolu yapılacak. Yine Termal'i Akköy üzerinden Yalova'ya bağlayan yol aksı üzerinde sıcak asfalt çalışması başlatıyoruz. Bu yolu çok önemsiyoruz. Bu bölgede turizm işletmeleri var. Çok kısa süre içerisinde buradaki yatırımların da Termal'e ve ilimize kazanımları olacak. O nedenle bu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Gökçedere mahallemizi Üvezpınar'a bağlayan ve Sudüşen Şelalesine ulaşımı sağlayan toprak yolun asfalt kaplama işine başlayacağız" dedi.
Belediyemizi kutluyorum
Termal Belediyesi'nin de ilçede önemli yatırımları hayata geçirmeye başladığına değinen Büyükköse, "Belediyemizin de ilçemizde sürdürdüğü çok önemli projeler var. Yalova'da ilk kez yapılan yeraltı otoparkı kısa süre içerisinde hizmete girecek. Böylece ilçemize bir tesis daha kazandırılmış olacak. Bu çok zor bir işti. Bu konuda birlikte yola çıktık. Yine ilçemizde sıcak su ve içme suyu hat döşeme işi de devam ediyor. Ben halkımıza da bu çalışmalar süresince ortaya koydukları anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. Mayıs ayı gibi yol yatırımlarımız da başlayacak. Gökçedere mahallemizde kilit parke ve asfalt çalışmaları aynı anda yürüyecek. İlçemiz genelinde turizm adına yapılması gereken ne varsa yapıyoruz. Biz istiyoruz ki Termal'e gelen misafirlerimiz buradan mutlu ve huzurlu bir şekilde ayrılsınlar. Yeniden gelsin ve burasını herkese tavsiye etsin. Bunun için hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Elbette bu çalışmalarımızda en büyük destekçimiz Yalova Valiliği ve İl Özel İdaresi. Tüm Termal halkı adına onlara da teşekkür ediyorum" diye konuştu.  

Editör: TE Bilişim