Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan Reklam Vergisi 2016 yılı 1.taksidi ödeme süresi 31 Mayıs 2015 Salı günü sona erecek. Yalova Belediyesi ile Denizbank arasında yapılan anlaşma gereği mükellefler, su parası hariç belediye tarafından tahakkuk ettirilmiş tüm vergi borçlarını Denizbank’a ödeyebilirler.
Veznelerde yaşanan yoğunluk nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması amacıyla geçtiğimiz yıl RDKM içerisine bir adet vezne açılmıştı. Bu yıl belediye veznelerine ilave olarak Denizbank ile de anlaşma yapıldı. Vatandaşların yoğunluk nedeniyle ödeme yapamayarak 6183 sayılı Kanunun 51. maddesi gereğince gecikme zammına maruz kalmamaları için böyle bir uygulamaya gidildi. 
Vergisini ödeyecek vatandaşlar, mesai saatleri içerisinde Yalova Belediyesi Hizmet Binası’nda ve RDKM içerisinde bulunan veznelere ya da Denizbank’a ödemelerini gerçekleştirebilirler. Aynı zamanda vatandaşlar ödemelerini www.yalova.bel.tr adresine girerek e-belediye linki üzerinden T.C. kimlik numarası veya sicil numarası ile yapabilirler.
Editör: TE Bilişim