Yalova Stadyumu karşısında kurulan ve Yalovalılar tarafından ‘Bit Pazarı’ olarak anılan ikinci el eşya pazarı, her mevsim ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Her perşembe kurulan ve yaz sıcağında bile müşteri kalabalığından bir şey kaybetmeyen Bit Pazarı’nda sonbahara girdiğimiz şu günlerde  hareketlilik de arttı. Dört mevsim birbirinden ilginç kullanılmış ev gereçlerinden, kıyafete, süs eşyalarından antika eşyalara kadar birçok ürünün yer aldığı Bit Pazarı’nda havaların soğumaya başladığı şu günlerde, ikinci el kışlık manto, kabanların da satışa sunulması dikkat çekiyor . Mağazalardaki gibi sezon ürünlerini takip eden Yalova Bit Pazarı satıcıları, Yalovalılar’ın ilgisinden memnun, ancak onca kalabalığa karşın yeteri kadar satış olmamasından da şikayetçi.

Bit Pazarı’nın Yalovalı müdavimleri ise, birbirinden ilginç birçok eşyayı burada bulabildiklerini, kimi zaman nostalji yaşatan ikinci el eşyalarla geçmişe döndüklerini belirterek, her Perşembe pazarın vazgeçilmezleri arasında olduğunu dile getiriyor.

Editör: TE Bilişim