Yalova Belediyesi Encümen Salonunda düzenlenen protokol töreninde Yalova Belediye Başkan Vekili Kasım Avar, İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Süheyla Uzuneser, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Muhammet Sarıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Okan Güner, Kültür İşleri Müdürü Hakan İlaslan ile kurul üyeleri hazır bulundu. Protokol öncesinde söz alan Yalova İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Süheyla Uzuneser, " Bildiğiniz gibi hobim işim olsun projesini 1,5 yıldır sürdürüyoruz. Amacımız kadınımıza istihdam sağlarken ilimizde bir marka yaratmak. Projemize bugüne kadar Yalova Belediyesi desteklerini verdi. Şu anda talep de çok. Bu eğitim çalışmalarını Karanfil Evleri vasıtasıyla yapıyoruz. 2 Karanfil Evinde çalışmalar devam ediyor. Ancak bu ürünlerin satışı konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Bu ürünlerin satışıyla ilgili belediyeler ve iş adamlarından destek alıyoruz. Ürünler standart hale geldi. Belediye de kendi konuklarına vermek üzere satın alıyor. Sabun çiçekleri için marka patentine müracaat ettik. Protokol projemizin önünü açacak. Satış noktamız da artık olsun istiyoruz. Yalova Belediyesi’ne katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yalova Belediyesi olarak imzalanacak protokol kapsamında bu projeye destek verdiklerini söyleyen Kasım Avar, “Biz belediye olarak bu sosyal sorumluluk projesine destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. EMITT Fuarı için de siparişte bulunduk. Projelerinden dolayı ben kurulumuzu kutluyorum. Yalova sabun çiçeklerinden kadınlarımız artık ekonomik bir değer elde etsin istiyoruz. Yerel ve ulusal fuar ve organizasyonlarda Yalovalı kadınlar tarafından ortaya çıkarılan ürünlerin en iyi şekilde tanıtılmasını sağlayacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokole Yalova Belediye Başkan Vekili Kasım Avar ve İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Süheyla Uzuneser imza koydular.
Editör: TE Bilişim