Modern yapısı ile birçok sektörü bir arada buluşturan Yalova’nın üçüncü büyük sanayi sitesi olan Çiftlikköy Sanayi Sitesi, ilçe ekonomisine önemli katma değer sağlıyor. Yalova’da ilk kez üretimi yapılan temperli cam üretiminin de yer aldığı farklı sektörleri buluşturan Sanayi Sitesi, toplam 6 bloktan oluşan modern yapısı ile dikkat çekiyor. 
Sanayi Sitesi’nin tam kapasite ile faaliyete geçtiğini belirten Çiftlikköy Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ramazan Tekin, Çiftlikköy Küçük Sanayi Sitesi’nin ülke genelinde benzer sanayi siteleri içerisinde en modern ve iyilerinden birisi olduğunu söyledi. Tekin, sanayi sitesinde güvenlikle ilgili kamera sistemi ile birlikte site girişi ve sokaklarının 32 kamerayla izlendiğini ve bu açıdan da güvenlikli bir site olduğunu söyledi.
Çiftlikköy Küçük Sanayi Sitesi’nde ağırlıklı olarak mobilya, demir doğrama, çelik işleme gibi iş kollarının faaliyet gösterdiğini vurgulayan Tekin; sitenin altyapı,  kanalizasyon,  su elektrik sorununun çözümlendiğini de sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim