Çiftlikköy Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ramazan Tekin; Çiftlikköy’de bulunan gayri sıhhi müessese sahiplerine çağrıda bulunarak kendilerine tanınan sürenin sona erdiğini ve en kısa sürede sanayi sitesine taşınmalarını istedi. İlçe merkezinde bulunan gayri sıhhi müesseselere belediye tarafından verilen taşınma süresinin dolduğuna dikkati çeken Ramazan Tekin, esnafın cezai müeyyideyle karşı karşıya kalacağını belirterek bir kez daha uyardı.

Çiftlikköy Küçük Sanayi Sitesi’nin benzerlerinin içerisinde en modern ve iyilerinden birisi olduğunu savunan Tekin, “İlçemizde gayri  sıhhi müesseselerin zaten şehir içerisinde faaliyette bulunmaları kanunen yasak. Biz burada esnaf ve sanayicimizin rahatlıkla 24 saat çalışabileceği altyapısıyla hazır verimli bir şekilde çalışmalarına olanak sağlayacak bir tesis inşa ettik. Toz, gürültü gibi şehir içinde sorun olan unsurlar burada söz konusu değil” diye konuştu. Sanayi sitesinde güvenlikle ilgili sorun da yaşanmayacağını vurgulayan Tekin, sitede faaliyet gösteren dükkanların güvenliği için site içerisine 32 kameradan oluşan güvenlik sistemi kurarak, önlem aldıklarını söyledi.

Toplam 6 blok ve 146 dükkandan oluşacak Çiftlikköy Sanayi Sitesi’nin son bölümüne ait blok inşaatının da ağustos ayı sonunda tamamlanacağını belirten Tekin; sanayi sitesindeki dükkanların tamamının satıldığını ve istenirse devir yoluyla satış yapılabileceğini söyledi.

Çiftlikköy Küçük Sanayi Sitesi’nde ağırlıklı olarak mobilya, demir doğrama, çelik işleme gibi iş kollarının faaliyet gösterdiğini vurgulayan Tekin; sitenin altyapı, kanalizasyon , su elektrik sorununun çözümlendiğini, yolların da Çiftlikköy Belediyesi tarafından en kısa zamanda parke döşenmesiyle sitenin her şeyiyle dört dörtlük hale geleceğini ifade etti.
Editör: TE Bilişim