Gönüllü bayanlar Başkan Koçal’dan destek bekliyor. Ev hanımlarının gelirlerinin el emeğine bağlı olduğunu söyleyen gönüllüler, bu konuda proje desteği beklediklerini söylediler.

‘Bayanlar aile bütçesine katkı sağlıyor’

Hanımları El Emeği Göz Nuru Eserlerini Değerlendirme Merkezi Başkanı Türkan Pak, ev hanımlarının boş zamanlarında yaptıkları el işi çalışmalarının satışlarını yaptıklarını söyledi. Bayanların ev ekonomilerine bu şekilde katkı sağladığını dile getiren Pak, “Gönüllü 11 kişi Hanımları El Emeği Göz Nuru Eserlerini Değerlendirme Merkezi’nde çalışıyor. Burada ev hanımlarının el işi çalışmalarının satışını gerçekleştiriyoruz. Bu merkez bayanlar için çok önemli. Burada el işi çalışmalarını satarak ailelerine katkı sağlıyorlar” diye konuştu.

Pak, sadece yüzde 5 satış komisyonu aldıklarını ifade ederek, “12 kişi burada bayanların evlerine katkı sağlaması için çalışıyor. Sadece yüzde 5’lik bir komisyon bedeliyle satış gerçekleştiriyoruz. Bu ne yemek ne de başka bir şeyi karşılıyor. Amacımız kadınlarımıza destek olarak aile ekonomisine katkı sağlamalarına yardımcı olmak” dedi.
Editör: TE Bilişim