Yalova Halk Eğitim Merkezi’nin Yalova Belediyesi Umut Merkezleri’nde açtığı El Sanatları Kursiyerlerinin çalışmalarından oluşan sergi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda beğenilere sunuldu.
 Süleymanbey Umut Merkezi’nde öğretmen Pınar Tunca koordinatörlüğünde açılan El Nakışı kursu sergisinde  geleneksel el sanatlarımızdan kanaviçeden, tel kırmaya kadar değişik tekniklerle yapılan ürünler sergileniyor. Sergide Antep İşi, tel kırma, kanaviçe, basit el nakışlarından yer alan salon takımları, yatak odası takımları, pike takımları gibi çeyiz ürünleri yer alıyor. Sergiyi gezen ziyaretçiler, geleneksel el sanatlarımızın Halk Eğitim Merkezi kursları ile gelecek nesillere taşınmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. 
Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda açılan diğer bir yıl sonu sergisi ise Neziha Kızıldağ eğitmenliğinde Kipa Alışveriş Merkezi’nde açılan Takı Kursu kursiyerlerinin çalışmalarından oluşuyor. Sergide, hepsi el yapımı, el emeği göz nuru birbirinden göz alıcı takılar ziyaretçilerin beğenilerini topladı.  Sergide, kum boncuklar ve kristallerin kullanıldığı malzemelerle yapılmış takılar çoğunluğu oluşturdu. Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda açılan Takı Kursu ve El Nakışı Kursu kursiyerlerinin çalışmalarından oluşan sergi, 29 Nisan tarihine kadar ziyaret edilebilecek.
Editör: TE Bilişim