Yalova'daki engellilerin kendi işini kurabilmesi ve bunun yöntemlerinin anlatılması amacıyla İŞKUR ve Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği tarafından bir toplantı düzenlendi. Toplantıya İŞKUR Müdürü Erhan Dede, Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Murat Arslanhan engelliler ve engelli yakınları katıldı. YSMMMO Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Murat Arslanhan, "Dernek olarak engellilerin istihdamını çok önemsiyoruz. Bugün de burada engellilere iş kurmanın yollarının anlatılacağı bir toplantı düzenlemiş olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi. 

İŞKUR Müdürü Erhan Dede ise kurum olarak engellilerin istihdamına yönelik çalışmaları hassasiyetle sürdürdüklerini dile getirdi. Bundan sonraki süreçte de ilde engelli istihdamının daha da arttırılmasına yönelik çalışacaklarını vurgulayan Dede düzenlenen toplantının bu hedefe yönelik büyük bir katkı sağlayacağının altını çizdi.
Konuşmaların ardından söz alan İş ve meslek Danışmanı Mehmet Kaan Kandilli ise engellilere kendi işlerini nasıl kurabileceklerini anlattı. Özellikle İŞKUR'un kendi işini kurmak isteyen engellilere yönelik hibelerini anlatan ve bunlardan faydalanmalarını öneren Kandilli engelliler tarafından dikkatle takip edildi. Toplantı sonrasında İş ve meslek Danışmanı Mehmet Kaan Kandilli'ye Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Murat Arslanhan tarafından çiçek takdim edildi. 

Editör: TE Bilişim