Yalova Güç Birliği Derneği Başkanı İlhami Başkan ve yönetim Kurulu Üyeleri Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Tahsin Becan'ı makamında ziyaret etti. 
Yalova Güç Birliği Derneği ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda YTSO'ya bir ziyaret dizenleyen Yalova Güç Birliği Derneği Başkanı İlhami Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerini YTSO Başkanı Tahsin Becan karşıladı. Becan oda çalışmaları hakkında Güç Birliği Derneği Başkanı İlhami Başkan'a bilgiler verdi. İlhami Başkan ise Yalova'ya katkısı olacak her türlü çalışmaya ve her kuruma destek vereceklerini dile getirerek, "Yalova açısından büyük önemi olan YTSO ile birlikte yapılacak olan her çalışmaya bizde dernek olarak destek vereceğiz. Dernek olarak önemsediğimiz konulardan birisi de eğitim. Bu amaçla Yalova'ya bir özel üniversitenin daha kazandırılmasının önemini biliyoruz. Bu konuda da ortak bir çalışma ortaya koyabiliriz" diye konuştu. 
YTSO Başkanı Tahsin Becan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yalova adına yapılacak çalışmalarda birlikteliğe hazır olduklarını vurguladı. 
Editör: TE Bilişim