Yeni binasına geçen Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ziyaretçi akınına uğruyor. Bu kapsamda Yalova Mimarlar Odası Başkanı İsmail Hakkı Gültekin ve oda yönetim kurulu üyeleri de Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya'yı yeni binadaki makamında ziyaret etti. Konuklarını kapıda karşılayan Ulukaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Burada konuşan Yalova Mimarlar Odası Başkanı İsmail Hakkı Gültekin ise birlik mesajı verdi. Gültekin konuşmasında, "Geçtiğimiz günlerde yeni hizmet binasına taşınan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Mimarlar Odası Yalova Temsilciliği olarak ziyarette bulunduk. Yeni hizmet binası Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'ne yakışır bir şekilde yapılmış. Kamuda çalışan ve serbest çalışan teknik elemanlar arasında her zaman için bir mesafe vardır.Kamuda çalışan teknik elemanlar yasa ve yönetmeliklere göre görevlerini yapmaya çalışırlar. Serbest çalışan teknik elemanlar ise yasa ve yönetmeliklerin boşluklarından yararlanmaya gayret ederler.

Bir Ormanda ağaçlar baltayla kesiliyormuş, ağaçlar kendi aralarında üzüntüyle konuşurken bir ağaç Asıl beni en çok üzen baltanın sapının bizden olması demiş. Teknik elemanların kendi aralarında dayanışmaları olmasını arzu ediyoruz. Çevre ve Şehircilik il müdürü Sayın dr Osman Ulukaya'nın bizleri ağırlarken göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkür ederiz. Çevre Şehircilik il Müdürlüğünün kendilerine yakışır bir binaya geçmeleri bizleri sevindirdi. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Yalova’da oturmuş bir kurum olarak bünyesinde başarılı teknik elemanları barındırıyor.

Bürokrasiye siyasetin karışmadığı serbest çalışan bazı teknik elemanların yasa ve yönetmelikleri çıkarları uğruna zorlamadığı güzel günlerin hayali içendeyiz.

Çevre ve Şehircilik Müdürü Sayın Dr. Osman Ulukaya ve ekibiyle birlikte mimarlar odası olarak karşılıklı güveni oluşturarak Yalova için çok Şeyler yapacağımız inanıyoruz" dedi.

 

Editör: TE Bilişim