Aşevi ihtiyaç sahibi sadece Mobilbahis Yalovalılar’a hizmet vermekle kalmayıp aynı zaman da Yalova’da bulunan 20 kadar Afganistanlı, Iraklı ve Filistinli mültecilere de yardım elini uzatmaya devam ediyor. Böylece hizmet verdikleri kişi sayısını günlük 150 kişiden 170 kişiye çıkardılar.

İlyas Üntürk ve eşi Hasibe Üntürk, sadece sıcak yemek dağıtımı yapılmadığını aynı zamanda kıyafet yardımında da bulunduklarını dile getirdi. Gıda ve giyim bağışı yaptıkları için duyarlı Yalova halkına teşekkür eden Üntürk çifti, bundan sonra da Yalovalılar’dan yardım beklediklerini dile getirdi.

İlyas Üntürk, derneğin yardımlar ve bağışlar sayesinde ayakta durduğunu belirterek, “Yalova Aşevi’ne müracaat eden ihtiyaç sahibi aileler Yalova Aşevi’nin bünyesinde oluşturulan gönüllü ekibin ziyaretleriyle teyit edilerek kesinlik kazandırılıyor. Yalova Aşevi akika, şükür ve adak kurban bağışlarını da kabul ediyoruz. Aşevine gelip gıda bağışı yapanların getirdikleriyle yemeklerimizi yapıyoruz.

Eşimle beraber aşevine gelen patlıcan, kabak, makarna, tuz, şeker ve salça ile yemek yapıyoruz. 12.00 – 13.00 saatleri arası yemek dağıtımı gerçekleşiyor. 200 kişiye sıcak iki öğünlük yemek ve ekmek dağıtılıyor. İki çeşit olan yemeklerimizde mutlaka et vardır. Etsiz yemek yapmıyoruz. Giyim bağışı yapmak isteyenlerde aşevine gelip kıyafetlerini bize bırakıp bizde ihtiyaç sahiplerine teslim ediyoruz.”dedi.

Bağış yapmak isteyen vatandaşlar için IBAN NO:  TR53 0020 3000 0112 1641 0000 01 .

 

 

Editör: TE Bilişim