Yalova Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısında İnkılap Vapuru'nun 3 yıllığına kiralanması konusunu tartışacak.
Yalova Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısını 3 Ağustos 2015 Pazartesi günü saat 15:00'de gerçekleştirecek. Yoğun bir gündemle bir araya gelecek olan meclisin gündemindeki en önemli konu ise İşletme ve İştirakler Müdürlüğünden gelen teklifle İnkılap Vapuru'nun 3 yıllığına kiralanması konusu olacak. Meclisin Ağustos ayı gündeminde yer alan diğer maddeler ise şu şekilde:
1.    Açılış, yoklama, bir önceki Meclis Toplantısı’na ait Kararların okunması.
2.    İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne ait konuların görüşülmesi.
3.    Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne ait konuların görüşülmesi.
4.    Açık alanlarda düzenlenen kermesler ve tırlarda yapılan satışlarla ilgili Zabıta Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi.
5.    Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımının İskoçya’nın Saltcoats kentinde düzenlenecek olan turnuvaya katılımı ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi.
6.    Kardeş şehrimiz Suwon’da yapılacak olan kültürel etkinlikler kapsamında yapılan davetle ilgili Özel Kalem Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi.
7.    İtalya’nın Udinesse kentinde yapılacak olan kültür festivaline katılımla ilgili Özel Kalem Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi.
8.    2015 yılı gelir tarifesinde yer alan mezar yerini çevirme izini ile ilgili konunun görüşülmesi.
9.    Hizmet alım ihaleleriyle sınırlı olarak üç yıl süre ile ihaleye çıkılabilmesi ile ilgili Destek Hizmetleri Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi. 
10.    İnkılap Vapurunun 3 yıldan fazla süreyle kiralanması ile ilgili İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi.
11.    İmar Komisyonu Kararlarının görüşülmesi.
12.    Dilek ve Temenniler.
13.    Kapanış.

Editör: TE Bilişim