Yerli ve ithal duvar kâğıtları, özel duvar kâğıtları, priz stickerları ve duvar posterleri ile geniş ürün yelpazesiyle Yalovalılara hizmet sunan Kağıt Ev, 4 yıl önce bir rulo ile yola başladı. Duvar kâğıdı denilince akla gelen ilk yer olan Kağıt Ev, halka daha iyi hizmet verebilmek amacıyla mağazasını genişletti. Başer Parke mağazasının duvar kağıdı için ayrılan bir bölümden halka daha iyi hizmet için ayrı bir dükkan açtıklarını belirten Ferdi Başerli, “Ferah ve daha geniş bir alanda müşteriye iyi bir hizmet için Kağıt Ev’i açtık. Duvar kâğıdı uzun soluklu bir satıştır. Kâğıt alıcısı ortalama 2 saatini mağazada geçiriyor. Seçimi zor ve çeşit fazlalığından karar verilmesi güç olan bir alandır.

Firmamız ithal ve yerli dekoratif duvar kâğıtlarının satış ve uygulamasını yapmaktadır. Konusunda uzman ekibimizle eviniz ve işyeriniz çok şık bir görüntüye kavuşacak olup boya ve tadilat ile uğraşmaktan kurtuluyorsunuz. Rakipsiz fiyat politikamız ile Yalova’nın en kaliteli duvar kâğıtlarını müşteriye sunuyoruz. Ev dekorasyonunda vazgeçilmez ürün olan duvar kâğıtları silinebiliyor ve yıkanabilme özelliği sayesinde temizliği çok kolay olup Makrobet her türlü mekânda kullanılabiliniyor. Ama bütün duvar kâğıtlarında silinme ve yıkanma özelliği aynı değildir.

Nemli bezle silinebilen duvar kâğıdı olduğu gibi bol su ve fırça ile de temizlenebilen kalitede duvar kâğıtları mevcuttur. Bu yüzden duvar kâğıdında belirleyici özellik fiyat değil kalitesi olmalıdır. Yangına dayanıklı duvar kâğıdı ile bu özelliğe sahip olmayan bir ürün arasında fiyat farkı olması doğaldır. Duvar kâğıtlarının en çok kullanıldığı mekânlar kafe, restoran, ofis, işyeri, evler, salonlar, çocuk odaları, otellerdir. Yeni akua serisi ile artık banyo ve mutfaklarda da duvar kâğıdı kullanılabilir. Duvar kâğıtlarımız çok ekonomik olmasıyla beraber nefes alır, bakteri oluşumunu engeller, duvarda çatlakların oluşumunu önler. Avrupa’daki birçok evde duvar kâğıdı kullanılıyor.

Türkiye’de bulunan evlerde artık duvar kâğıdı modeline geçiyor. Geçtiğimiz yıllarda kullanılan duvar kâğıtlarının sökülmesi zor iken şu an böyle bir durum söz konusu değil. Mağazamızda 50 bin çeşit renk ve desen seçeneğimiz mevcuttur. Amacımız en uygun fiyatlıdan en pahalısına kadar tüm çeşitlerimiz ile İstanbul, Bursa gibi diğer illere gitmeden Yalovalılar’ın kâğıt ihtiyaçlarını gidermek.”dedi. Duvar kâğıdı modellerinin bir modası olduğunu da belirten Ferdi Başerli, son moda duvar kâğıtlarının kendi mağazalarında bulunduğunu dile getirdi. 

Editör: TE Bilişim