Kaspi Turizm, geçtiğimiz gün saat 14.00’te Yalova Setur Marina’da ‘Red Beard’ isimli teknesinin açılışını gerçekleştirdi.
Açılış törenine; Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Niyazi Eruslu, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Başol Haraç, YTSO Başkanı Tahsin Becan ve birçok önemli isim katıldı. Kurdele kesim töreni öncesinde Kur’an-ı Kerim dinletisi yapıldı ve dualar edildi. Red Beard’ın açılış kurdelesini Belediye Başkanı Salman, Yalova Üniversitesi Rektörü Niyazi Eruslu ve YTSO Başkanı Tahsin Becan birlikte kesti. 
Kurdele kesim töreni sonrasında kısa bir açıklama yapan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, “Bugün Yalova için bir ilke imza atıyoruz. Açık ve net söylemek gerekirse böyle teknelerin Karamürsel gibi bizden daha küçük yerlerde olup, Yalova’da olmaması benim canımı acıtan noktalardan biriydi. Neden Yalovalı işadamları böyle işlere girmek istemiyor diye hayıflanıp duruyordum. Kaspi Turizm’in sahibi Ömer Oral’ı canı gönülden tebrik ediyorum. Kendisine Yalovalı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Kaspi Turizm’in sahibi Ömer Oral ise tekneyle alakalı yaptığı açıklamada, “Bugün Yalova’ya teknemizi tanıtmak ve Yalova turizmine katkıda bulunmak için buradayız. Yaklaşık 10 gün içerisinde eksik olan belgelerimizin tamamlanmasıyla Yalova’ya hizmet etmeye başlayacağız. Teknemizi, tersanede bu iş için sıfırdan yaptırdık. Düğün, nişan, mehtap geceleri, boğaz turu, ada turu, yüzme turları ve yemekli geziler olmak üzere geniş bir yelpazede hizmet vereceğiz. 24 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğinde olan ‘Red Beard’ isimli teknemize bütün Yalovalıları davet ediyorum.” açıklamasında bulundu.
Editör: TE Bilişim