Sanayi sitesinde yapılan düzenleme ve çalışmalarla ilgili Başkan Salman’a teşekkür eden Kıran, mevcut sorunlar ve yapılabilecek projelerle ilgili esnaflarla beraber fikir alışverişinde bulundu.

 Kıran: “Fikirlerimizi Önemsediğiniz İçin Teşekkür Ederiz”

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a sanayi sitesindeki sorunlarla ilgili bilgi veren Yalova Kirazlı Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Kıran; “Öncelikle geçtiğimiz günlerde yapılan temizlik çalışması ve çeşitli düzenlemeler için teşekkür ederiz. Bizlere yaptırımlar uygulamak yerine fikrimizi soruyorsunuz. Esnaflarla birlikte uzlaşma taraftarısınız. Arkadaşlarımızla beraber fikir alışverişi yaparak sizlerin de desteğiyle daha modern bir sanayi sitesi oluşturmak istiyoruz” dedi.

 Sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafların fikirlerini her zaman önemsediğini dile getiren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise; “Sizlerin de bildiğiniz gibi sorun Belediye tarafında değil esnafımızın kararsızlığında. Genel kurulda esnafımızın tüm sorunlarını görüşmenizi öneriyorum. Kararlarınızı alın. Ben her zaman sözümün arkasındayım. Sizlerin genel kurulda aldığınız her kararı uygulamak için Yalova Belediye Başkanı olarak üzerime düşeni yapmaya hazırım. Daha önce sizlerle kahvaltıda ve çeşitli toplantılarda bir araya geldik. Sanayi sitesi esnafının aldığı kararlar hem bölgeyi modernleştirecek hem de vatandaşa daha iyi hizmet verecek” dedi.

 Toplantıda gündeme alınan konular esnaflar arasında görüşüldükten sonra ilerleyen günlerde hayata geçirilecek.

Editör: TE Bilişim