Erkek giyiminde farklı bir çizgi yakalamayı başaran Lufian yenilenen yüzü ile kapılarını açtı. Fatih Caddesi no: 31/A adresindeki mağazanın açılışı bir çok önemli isimleri de buluşturdu.  Mağaza'nın açılışına Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Belediyesi eski Başkanı ve Ak Parti Yalova Milletvekili aday adayı Yakup Koçal, YTSO Başkanı Tahsin Becan, YTSO Meclis Başkanı Cemil Demiryürek, Yalova eski Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, Lufian Türkiye Pazarlama Direktörü Serkan Ağaçkakan, Mağazalar Koordinatörü Ali Semen ve Bursa Bölge Müdürü Barış Denizkan ile çok sayıda davetli katıldı. Mağazanın açılışı öncesinde mağaza konsepti hakkında bilgiler veren mağaza işletmecisi Hulusi Koççukuru, "Ben 20 yıldır Yalova'da tekstil sektöründeyim. Bu marka benim daha önce de takip ettiğim, çok beğendiğim bir markaydı. Lufian'ın hiç bir ürünün de kesinlikle kanserojen madde bulunmuyor. Ürünler %100 pamuktan imal ediliyor. Bu marka da yerli bir marka olduğundan dolayı Yalova'da ki halkımıza bu markayı ve ürünlerini tanıtmaya, sağlıklı giysiler sunmaya karar verdik" dedi. 

Lufian Mağazalar Direktörü Ali Semen ise, "Lufian koleksiyonlarında daha çok bir Akdeniz havası var. Yalova'da çok modern ve farklı bir şehir. İstanbul tüketicisine çok benziyor. Bu proje bize ilk geldiğinde açıkçası düşündük.  Ama şu anda mağaza sıralamamız içerisinde en verimli 4. mağaza burası. Şu anda Yalova'da bir mağaza ile varız beki ama ileride AVM'ye dönüşme gibi bir hedefimiz var.  Bu mağaza bir strateji ile devreye giriyor. Lufian'ın Türkiye'de yaklaşık 40 mağazası var. Hedefimiz 2016 yılında yaklaşık 60 mağazaya ulaşmak. Üretimlerini İzmir'de gerçekleştiren mağazamız ayakkabıdan tutun da şapkaya kadar her şeyini kendisi üretiyor" dedi.

Yapılan duanın ardından ise mağazanın açılış kurdelesini Ak parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, YTSO Başkanı Tahsin Becan ve Lufian Türkiye Pazarlama Direktörü Serkan Ağaçkakan birlikte kestiler. Mağazayı gezen davetliler Mağaza işletmecisi Hulusi Koççukuru'ndan mağaza hakkında bilgiler aldılar.
 

Editör: TE Bilişim