Başarılı bulunan proje sahipleri ile 3 Eylül 2018 tarihinde Saat 10.00’da ve Saat 14.00’de Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Merkez Binasında destek sözleşmesi imza töreni gerçekleştirilecek. Programlar kapsamında projelere 25 milyon TL destek verilecek.
Desteklerden Yalova’da kabul edilen projeleri ile pay alacak. Yalova’dan sunulan ve desteklenmeye değer bulunan projeler ise şunlar:
Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Öğrenmede 5 Strateji”, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü “Steam Scientix”, Termal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü “Başımıza İcat Çıkart”, Orman Ve Su İşleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğü Yalova Şube Müdürlüğü “Tabiatı sporla keşfet”, Aile Ve Sosyal Politikalar, Bakanlığı Yalova İl Müdürlüğü “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Eğitici Eğitimi”, Yalova Müftülüğü “Farklılıklarla Eğitiyoruz”, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü “Dezavantajlı Çocuk ve Gençlere Yönelik Neuro Lınguıstıc Programmıng  (NLP) Eğitimi, Eğiticilerin Eğitimi Programı” ve Çınarcık Hanımelleri Kadın Girişimi Üretim Ve İşletme Kooperatifi  “Hanımelleri Kooperatifi Kapasite Geliştirme Eğitimi”

Editör: TE Bilişim