MÜSİAD Yalova Şubesi görev değişikliği dolayısıyla bir tören düzenledi. Görevi yeni devralan Adem Saruhan başkanlığında MÜSİAD ve Yalova ve Genç MÜSİAD üyeleri yapılan değişiklik sonrası Yeni Yönetim Devir Teslimi ve Önceki Dönem MÜSİAD Yalova Başkanı Abdullah Yanık onuruna verilen yemekte buluştu.

2010 yılından Yedi İşadamı ile yola çıkarak, MÜSİAD Yalova’nın kurucu başkanlığını yapan Abdullah Yanık, MÜSİAD’ın Yalova’da bilinirliği, Genç MÜSİAD ‘ın kurulması, Derneğin Şube olma aşamasına getirilmesi, ayrıca başkanlığı süresince yürüttüğü birçok bölgesel proje ve etkinliklere imza attı.  

Onuruna verilen yemekte gerçekleştirilen plaket töreninden sonra söz alan Abdullah Yanık,   ” Sivil Toplum Örgütlerinin dinamik yapısının sürdürülebilirliği için yeni yüzler, yeni yönetimler ivme ve heyecan kazandıracaktır. Bu anlamda ; başkanlık görevimi gönül rahatlığı ile Adem Saruhan’a devretmenin huzurunu, MÜSİAD Yalova Platformu ile çok değerli dostlar kazanmanın gururunu  yaşıyorum .Şahsıma her daim destek olan Yönetimdeki arkadaşlarıma ve Tüm MÜSİAD Yalova üyelerine teşekkür ediyorum ” dedi..

MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerinden oluşan grup da tek tek söz alarak Başkanlığı devreden Abdullah Yanık’a göstermiş olduğu fedakarlıklar için teşekkürlerini sunarak yeni MÜSİAD Yalova Başkanı Adem Saruhan’a hayırlı olsun temennisinde bulundular.

  Yanık’ın ardından söz alan MÜSİAD Yalova İl Başkanı Adem Saruhan ise, “MÜSİAD’ın kurulması ve bu günlere gelmesinde emeği olan başta Abullah Yanık’a ve dönemin Yönetim Kurulu üyelerine Ayrıca teveccühlerinden ötürü MÜSİAD YALOVA başkanlığı için teşvik ve takdirde bulunan tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Hep beraber Yalova ‘ da MÜSİAD’ı çok daha ileri taşımak Misyonumuzun gereği ilimize ve ülkemize hizmet etmek için bayrağı devraldık. MÜSİAD’ın tecrübe rezervi ve siz değerli üyelerimizin dışında yeni katılacak üyelerle birlikte inşallah ilimize ve ülkemize hizmetimiz devam edecektir” dedi.

Editör: TE Bilişim