Beraberinde İl Müdür yardımcıları İrfan Sakinci ve Selçuk Yaman ile Gıda ve Yem Şube Müdürü Ahmet Tırnakçı olduğu halde pazaryerini ziyaret eden İl Müdürü Suat Parıldar, Yalova’nın İlçe ve Merkez köylerinde kendi ürettikleri meyve ve sebzeleri pazara getirerek direkt tüketiciye sunan üreticilerle görüşerek sohbet etti.

Suat Parıldarpazaryerinde yaptığı açıklamada “İl Müdürlüğü olarak pazaryerlerinde rutin ziyaretler yaparak ürünlerin pazara çıktığında verim nedir, satışlarla ilgili durumlar nedir bunları yerinde takip ediyoruz. Ayrıca bizim sürekli fiyat takibi yaptığımız sistemlerimiz var. Bu amaçla haftanın her günü satışyerlerini ziyaret ederek fiyat tespitleri yapıyoruz. Bu vesileyle de üreticilerimizle birlikte olup Yalova’daki üreticilerimizin ürünlerini pazarladıkları yeri görme ve memnuniyetlerini ölçme fırsatı buluyoruz.

Tarım Ve Hayvancılık Neredeyse Biz Oradayız

İl Özel İdare Müdürlüğümüzle çok güzel projeler yapıyoruz. Bu projelerin üretici ve tüketici anlamında etkisi nedir gözlemlemek istiyoruz. Hem üreticimizin hem tüketicimizin hem de satıcımızın tepkisini ölçmek amacıyla bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Bu anlamda tarım ve hayvancılıkla ilgili her nerede ne yapılıyorsa biz oradayız” dedi.

Editör: TE Bilişim