Yalova Sosyal Güvenlik (SGK) İl Müdürlüğü tarafından ev ve işyeri ziyaretleri gerçekleştirildi. Taşköprü ve Kirazlı Sanayi sitesi yönetim kurulları ile işyerleri, emeklilerimiz ve tıbbi malzeme kullanan sigortalılarımız evlerinde ziyaret edildi.
SGK Yalova İl Müdürü Mehmet Salih Aydın,  Taşköprü ve Kirazlı Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanları Hikmet Dumantepe ve Ünsal Kıran’la birlikte sanayi sitelerinin yönetim kurulu üyelerine istihdamın arttırılmasına yönelik teşviklerin anlatılması amacıyla geziler düzenledi.  SGK İl Müdürlüğü yetkilileri  asgari ücret desteğinden yararlanan işyerleri için 2016 Aralık, 2017 Ocak ve Şubat aylarına ait sigorta prim borçlarının sırasıyla 2017 Ekim, Kasım ve Aralık aylarına ertelendiği hatırlatılar.
Ev ziyaretlerinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı  Mehmet Müezzinoğlu ile Sosyal Güvenlik Kurum Başkanı Mehmet Selim Bağlı’nın selamları da iletildi. Ziyarete Yalova SGK İl Müdürü Mehmet Salih Aydın, Müdür Yardımcıları Hasan Demiröz, Sami Tuşik, Miraç Keskin ve Ercan Şendur katıldı.

 

 

Editör: TE Bilişim