AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “Şehirlerin Ekonomik Beklentileri” forumu AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman’ın katılımları ile Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi. Toplantının 2 ayağına ise Ticaret ve Sanayi Oda Başkanları, sivil toplum kuruluşları, OSB Yetkilileri, Sektör temsilcileri katıldı.
Yalova’nın ekonomik beklentilerini 5 temel soru altında belirlemeyi hedefleyen Şehirlerin Ekonomik Beklentileri” forumunun 2 ayağı Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Ticaret ve Sanayi Oda Başkanları, sivil toplum kuruluşları, OSB Yetkilileri, Sektör temsilcileri katıldı. AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman ve AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ile parti yönetimi de toplantıda yer aldı. Burada tıpkı bir önceki toplantıda olduğu gibi söz alan AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman, “Geçen sene bu zaman bir takım kredi derecelendirme kuruluşları Türkiye'nin büyüme rakamlarını yüzde 3 gibi açıklıyorlardı. Birden bire sıçramayı gördüler ve kendilerini yalanlayacak şekilde büyüme oranlarımızı yeniden revize ettiler” dedi.
Ardından forumun amacı ve anket konusunda da bilgiler aktaran Salman, “Her ili sanayiden tarıma, turizmden eğitime kadar fotoğraflarını çekerek geçmişte yapılan ve hala memnuniyet duyulan işleri, inşa sürecinde olan altyapı ve üstyapı çalışmalarını, yatırımları ve vatandaşın hükümetten öncelikli beklentilerini ön plana çıkarmayı amaçlıyoruz. Bu projeyi üç aşamada yöneteceğiz. Birinci ayağını teşkilat mensuplarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantılar oluşturuyor. Bu toplantılarda partimizin illerdeki temsilcileriyle bir araya geliyoruz ve her ilin mevcut siyasi ve sosyo-ekonomik durumu hakkında ihtiyaç duyduğu yatırımları masaya yatırıyoruz ve istişarelerde bulunuyoruz.” diye konuştu.
Forumda katılımcılara 5 sorudan oluşan bir anket de gerçekleştirildi. 

Editör: TE Bilişim