Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Standartları Enstitüsü görevlileri tarafından denetlenerek,  Odanın  kalite yönetim sisteminin TSE EN ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 standardına uygunluğu yeniden tescil edildi.
TSE Bursa Sistem Belgelendirme Müdürlüğü Denetçileri, Mehmet Akça, Hasan Hüseyin Yaşar, Yasemin Çelik tarafından tarafından yapılan denetimler sonucunda odanın kalite yönetim sistemi yeniden tescillenmiş oldu.
Üyelerine ve Yalova'ya kaliteli ve en etkili hizmeti vermeyi hedeflerini belirten YTSO Yönetim Kurulu Tahsin Becan, "TSE yetkilileri tarafından yapılan ve bir gün süren çok titiz bir denetim sonucu gözetim ve belge yenileme tetkikinin başarıyla tamamlandığı raporu bizlere verildi. Bağımsız bir göz tarafından yapılan bu değerlendirme, bizleri son derece mutlu etmiştir çünkü biz duvarlara asılan belgeden ziyade, üyelerimizin ve tüm halkımızın memnuniyetini esas alarak hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu hizmetlerimizin de standartlara uygun olması bizleri sevindirmiştir" dedi.
Editör: TE Bilişim