İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Serap Optik'in sahibi Cemal Turan, gözlük kullanımında Yalovalıları uyararak güneşten korunmak için kaliteli gözlüğün şart olduğunu söyledi.
Turan," Gerçek güneş ışığı koruması için mutlaka garanti belgesi aranmalı" dedi. Yıllardır Yalovalılara hizmet veren Serap Optik yeni mağazasında kaliteyi ucuza sunmaya devam ediyor.
Serap Optik'in sahibi Cemal Turan "Güneş gözlükleri yaz aylarında maruz kaldığımız güneş ışınlarına karşı en koruyucu kalkanımızdır. Gerçek güneş ışığı koruması olan bir gözlüğün mutlaka garanti belgesi şarttır. Kaliteye göre fiyatlar 100 TL'den başlar giderek artar. Her bütçeye uygun garantili gözlüğümüz bulunmaktadır. Vatandaşlarımızı uyarıyorum. Ucuza satılan gözlüklerin güneşe karşı koruma özelliği yoktur. Gözlere zarar verme riski çok yüksektir. Firmamızda hersene olduğu gibi kaliteyi ucuza sunarken,  Ray-Ban, Versace, Prada, Emprio Armani, Bvlgari ve Gucci gibi dünyaca ünlü markaları müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim