Yalova Seyahat'te teknolojiye ayak uydurarak internet üzerinden bilet satışı yapmaya başladı. Yalova Seyahat'in internet sitesine giren vatandaşlara bilet satışında indirim de yapılıyor. 
Yalova’nın otobüs firması Lüks Yalova Seyahat kooperatifi internetten bilet satışına başladı. Bursa seferleri hariç gerçekleştirilen seferlerinin biletlerinin satışının yanı sıra internetten bilet satışlarında indirim yapılıyor. www.luksyalovaseyahat.com adresinden gerçekleştirilen işlemlerde yolcular biletlerini kredi kartıyla alarak yoğunluktan etkilenmiyor. İndirimli bilet alma imkanının da sağlandığı sistemin geliştirilerek hizmetlerin her geçen gün daha da modernleştirilmesi hedefleniyor.
Yalova Seyahat'in internet üzerinden bilet satmaya başlaması vatandaşları da son derece mutlu etti. Evlerindeki bilgisayar başından tek tuşla biletlerini satın aldıklarını vurgulayan vatandaşlar, "Eskiden mutlaka Yalova Seyahat'in ofisine gitmek gerekiyordu. Gittiğinizde de bilet olup olmadığını bilemiyor bazen otobüs dolu olabiliyordu. Şimdi internetten bakıyor otobüs boşsa istediğimiz saate bilet alıyoruz. Yalova Seyahat bu sisteme geçerek çok iyi etti" diye konuştular. 
Editör: TE Bilişim