Et-Se Et Firmasının büyük bir başarı sağladığını belirten Tahsin Becan “ 2011-2013 dönemindeki satış geliri artış hızına göre yapılan sıralamada en hızlı büyüyen 100 şirket arasında yer alan Et-Se Et Ürünleri Yalova’da 2010 yılında şirketleşerek üretimine başlamış ve 50 kişi yanında çalıştırarak il ekonomisine ve Türkiye ekonomisine gerek istihdam gerekse vergi ödemelerinde ciddi katkılar sağlamıştır.

Türk özel sektörünün dinamizmini ortaya koyan Türkiye 100 şirketleri 2011-2013 döneminde satış gelirlerini ortalama yüzde 314 oranında arttırmış olup, ciro büyüklükleri 50 milyon TL olmuştur, ayrıca bu şirketler 8254 ilave istihdam imkanı sağlamışlardır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin önümüzdeki günlerde yapacağı ödül töreni ile Türkiye ve Dünyaya ilan edilecek olan Türkiye 100 şirketleri arasında Yalova’nın gururu olarak yer alan ET-SE Hayvancılık ve Et Ürünleri firması sahibi ve aynı zamanda YTSO Meclis Üyemiz Serdar YILDIZ’ı başarılarından dolayı tebrik ediyor, ilimizden daha bir çok firmanın ulusalda başarı kazanmasını temenni ediyorum" dedi.

Firma Sahibi Serdar Yıldız ise, “2010 yılında kurduğumuz Et-Se Hayvancılık Et ve Et Ürünleri Ltd.Şti. ‘i Yalova‘nın Çiftlikköy ilçesinde 1200 m2'lik tesisinde soğuk hava , dondurulmuş ürün muhafaza ve  ürün şoklama depolarıyla yıllık 3,000  ton kapasitesi ile faaliyetini sürdürmektedir.

Firma misyonumuz, Hijyenik, kaliteli, güvenilir et ve et ürünleri üretimini, çalışanlarımızın katılımı ile her aşamada mevzuat ve standartların bilincini benimseyerek ve uygulayarak gerçekleştirmektir. Teknolojik gelişimlerin takibini yapan, kendini sürekli yenileyen ve iyileştiren,  dinamik yapısını koruyabilen bir firma olma özelliğini sürdürebilmektir.

Dağıtım ağımız Marmara ,Ege,Akdeniz ve iç Anadolu bölgesini kapsamaktadır.Bu bölgelerde yer alan ulusal  Catering firmaları ,market zincirleri ve ev dışı tüketim kanalları ile  çalışmalarımız artarak devam etmektedir

Kurumsal bir kimliğe bürünerek, ulusal pazarda öncü sayılan et firmaları arasında yer almak, kendi standartlarını belirleyerek, kaliteden taviz vermeden; hijyenik, güvenilir, sürdürülebilir et ve et ürünleri üretimi gerçekleştirmek. Çalışanlarımızla birlikte, çevreye duyarlı, mevzuatlar ve yönetmeliklere uygun bir entegre et üretim tesisi olmak için çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Yalova ‘da kurmayı planladığımız minimum 500 kişinin istihdam edeceği entegre tesisimiz için fizibilite  çalışmalarına başlamış ve tesisimizi destekleyecek olan Et-Se Et Çiftlik projemiz temmuz ayı sonu itibari ile faaliyete geçirecek olmanın mutluluğunu yaşamaktayız .

TOBB öncülüğünde ,TEPAV işbirliği ile gerçekleşen yarışmada 100 şirket arasında yer almaktan  büyük onur ve gurur duymaktayız" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim