2015 yılı için uygulanan Teknik Destek Programı Mart-Nisan dönemi kapsamında sunulan faaliyet önerileri için değerlendirme aşamaları tamamlandı. Değerlendirme sonuçlarına göre Yalova’dan mart-nisan ayları için başvuruda bulunan beş proje teknik destek almaya hak kazandı.

Teknik Destek Başvruları kapsamında Yalova’dan İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Eğitimciler için 21.Yüzyıl Becerileri,  Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Eğitsel Değerlendirme ve Tanılamada Yenilikçi Bilimsel Metodlar’ ,  Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ‘Yalova için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde Dijital Kapasite Geliştirme’, ‘Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün  ‘Yalova Aspim Personellerinin Stres Yönetimi ve Etkili İletiyim Becerilerinin Geliştirilmesi’,   Altınova Kaymakamlığı’nın ‘Kurumsal Kapasitenin Arttırılması için ‘Etkili İletişim Yöntemleri Eğitimi’ projeleri teknik destek almaya hak kazanan projeler oldu.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan yapılan açıklamada, destek başvurularının 22 Mayıs tarihine kadar gönderilmesi gerektiği belirtilerek, “Program kapsamında destek almaya hak kazanan tüm faaliyet önerileri için satın alma işlemleri Ajans tarafından gerçekleştirilecektir. Bu süreçte yararlanıcı kurumlar tarafından hazırlanarak [email protected] adresine 22 Mayıs 2015 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir” açıklamasında bulunuldu.

Editör: TE Bilişim