YESOB Başkanı Hüseyin Çetin ve birlik yöneticileri AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ile Meliha Akyol’u ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren YESOB Başkanı Hüseyin Çetin birliğin çalışmaları ve projeler hakkında konuklarına bilgi verdi.
AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’da YESOB’un önemli bir görev üstlendiğini dile getirdi. Öztabak, “İldeki esnaf odalarını tek çatı altında toplayan ve bir çatı örgütü olan YESOB esnafların sorunlarının tek ağızdan dile getirilmesinde ve çözüm arayışında çok önemli bir görev üstleniyor. Bu anlamda birliğimizi her zaman takip ediyor, istek ve taleplerin yerine getirilmesi için de gayret gösteriyoruz” dedi.
AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise, “Türkiye ekonomisinin sarsılması için başta ABD olmak üzere birçok dış güç elinden tüm gayreti gösteriyor. Ama Türkiye her yönüyle olduğu gibi ekonomisiyle de güçlü bir ülkedir. Yapay ekonomik sorunlar oluşturarak bu ülkeyi yıpratmanın mümkün olamayacağını tüm dünya görüyor. Yeni sistem kısa süre içerisinde rayına oturacak. Bu süreçte en çok önem verilen noktaların başını ise ekonomi çekiyor. Türkiye’yi de Yalova’yı da ekonomik açıdan güzel günler bekliyor” dedi.
YESOB Başkanı Hüseyin Çetin ve birlik üyesi oda başkanları ile AK Parti heyeti bir süre daha görüş alışverişinde bulunarak Yalova’da yapılması gereken çalışmalar hakkında sohbet ettiler.

 

Editör: TE Bilişim