Yasiad'ın da üyesi olduğu Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED)İstanbul – Wow Otel & Convention Center'de Gıda-Parekende Sektör Buluşması programı düzenledi.

Yasiad üyesi soğuk hava deposu alanında faaliyet gösteren Minel A.Ş., bitkisel sabun üreticisi Pakel Sabunculuk ve Musa Meydan Safranbolu Lokumcusu programa katılarak görüşmelerde bulundu. Programa katılan Yasiad üyeleri organizasyonda firmalarını ve ürünlerini tanıtma imkanı bulunduklarını belirterek, "Büyük alım potansiyeli taşıyan 52 firmanın satın alma birimleri ile bir gün içinde görüşebilme imkanı çok güzel. Normalde bu kadar firma ile görüşebilmek haftalarca belki de aylarca bir uğraşın sonunda olabilecek İken bir gün içinde görüşebildik. Organizasyon çok başarılıydı. Bu imkanı bize sağlayan Yasiad'a teşekkür ederiz" dediler.

42 üye dernek, 12 bin iş adamı ile bölgesinin en yaygın iş dünyası sivil toplum kuruluşlarından biri olan Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED), bünyesindeki üyelerin kendi aralarında ticareti artırmayı ve yurtiçi ticareti geliştirmeyi hedefleyerek, temeli ikili iş görüşmeleri ve firmaların kendilerini tanıtım faaliyetinin oluşturduğu programda gıda sektörü temsilcilerini buluşturdu.  Yasiad üyeleri toplamda 3000’i aşkın şubede hizmet veren Türkiye, İstanbul ve Bursa’nın en yaygın marketler zinciri ve günde on binlerce kişiye hizmet üreten catering/cafe/restoran/otellerin satın alma birimleriyle buluştu.

Editör: TE Bilişim