Yalova Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına üç yıl görev yapmak üzere Bülent KEĞAZ yeniden başkan seçildi.

Yalova Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 04-05 Mayıs 2019 tarihlerinde 17. Olağan Genel Kurulunda tek liste olarak girdiği seçimde, yeni yönetimi ve kurullarını belirlerdi. Bu seçim sonucunda Yönetim Kurulu Başkanı Bülent KEĞAZ, Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı Özkan YALÇIN, Oda Sekreteri Kenan ÇETİNBAĞ, Musahip Üye Aynur YEZER ve Koordinatör Üye Çetin YAVUZ oy birliği ile üç yıl görev yapmak üzere seçildiler.

Disiplin Kurulu Başkanlığına Gürcan ÖZTEN, Raportör olarak Kenan KARABA , Sıdıka KUYUMCU, Serpil SAÇMACILAR ve Burak KÜÇÜK üye, Denetleme Kurulu Başkanlığına Arif EFE, Zinnet DİNÇER  ve  Gülşen GÜNER üye olarak seçildiler

Etik Kurulu’na İbrahim AKYIL, Mehtap ACAR ve Akın BAYRAKTAROĞLU,  Haksız Rekabet Kurulu’na  Gökmen TOĞAY,  Mehmet Tufan KAZICI ve Tülay  TEZCAN görevlendirildiler.

Ekim ayı içerisinde yapılacak TÜRMOB üst birlik seçimlerinde, Yalova Mali Müşavirler Odasını Bülent KEĞAZ, Aytekin AKTAŞ, Uğur ÇAKIR, Nazif ASLIYÜKSEK, Zeynep Hatice HÜRMAN, Erol ARABACI, Cantuğ Berk PEHLİVAN temsil edecekler.

Başkan KEĞAZ, biz analitik düşünen, sağduyulu, mesleğine saygılı, çalışkan ülke ekonomisine katkı sağlayan 110.000 üyesi, 25.000 stajyeri, 77 SMMM Odası, 8 YMM Odası ve TÜRMOB üst örgütü ile geniş bir camiayız.

Sürekli ve zorunlu eğitim yönetmeliğini bütün meslek camiasının oybirliği ile çıkarıldığını ve bütün illerdeki odaların birer eğitim kurumu haline getirildiğini belirten Bülent KEĞAZ,  her türlü değişimi ve gelişimi göğüsleyecek güçte, ülke ekonomisine katkı sağlayacak birikimde bir akademik oda olduklarını söyledi.

Haklı taleplerinin bu yönetim döneminde de takipçisi olacaklarını, meslek camiasının angaryalar ile emeğinin boşa harcanmaması gerektiğini söyleyen Bülent Keğaz, Yeni görev alan yönetimin ve kurulların ülke ekonomisine, Yalova’ya ve mesleğimize katkı sağlaması dilekleri ile sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim