24 Haziran seçimleri öncesi bir mesaj yayınlayan YTSO Başkanı Tahsin Becan, iş dünyasının siyasilerden beklentisini özetledi. Becan mesajında kalkınmanın önemine vurgu yaparak şu şekilde konuştu, “Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak iş dünyasının gelişmesi, şehrin ekonomik yönden kalkınması temel hedefimiz, Yalova hızlı bir gelişim süreci içerinde bu sürecin doğru planlanarak doğru yatırımlarla yönlendirilmesi gerekmektedir. İlimizin Sosyal kültürel ve ekonomik olarak aynı oranda gelişmesi elbette siyaset kurumu ile birlikte hareket edilerek sağlanabilir. Biz Yalova’nın menfaatine olacak her çalışmada siyasilerimizin yanında olacağız, Yalova’nın bir bütün olarak gelişmişlik seviyesinde hak ettiği yere gelmesi için siyaset, sivil toplum kuruluşları, bürokrasi ve yerel yönetimler ortak akılla hareket etmelidir.

Seçim süreci İlimizde demokratik bir ortamda ilerliyor, milletvekili adayları çalışmalarını ve projelerini her platformda dile getiriyor, seçimden sonra Ülke gündemi yeniden başta ekonomi olmak üzere diğer gelişmelere odaklanacaktır. İş dünyası olarak siyasi partilerden ve adaylardan beklentimiz İlimizin kalkınması için yapılacakların TBMM de dile getirilmesi ve icraata yansımasını sağlanmasıdır.

24 Haziran seçimlerinin Ülke olarak huzur içinde ve başarıyla gerçekleştirilmesini temenni ediyor, sonuçların İlimiz ve Türkiye’miz için hayırlara vesile olmasını diliyorum”

Editör: TE Bilişim