Nisan ayında 36 firmanın kaydının gerçekleştiğini belirten ve Oda faaliyetleri hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel, kentin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

İş dünyasının lider kuruluşu olarak ticari ve sanayi kuruluşlarının en güçlü sesi olmayı kendilerine vizyon edindiklerini belirten Başkan Özel, Her türlü desteğe ihtiyacı olan firmalarımıza yardımcı oluyor, onları yönlendiriyoruz. KOSGEB destekleri ile AB fonlarından mutlaka yararlanmalıyız. Yeni üyelerimizden de bunu istiyoruz” diye konuştu.

Üyelerden bilgi güncellenmesi konusunda yardımcı olunmasını ve oda faaliyetlerine katılımda bulunulmasını da dile getiren Özel, Üyelerin adres ya da telefon, e-mail gibi değişikliklerinde YTSO’ya bilgi verilmesini, üyelere daha iyi hizmet edebilmek için iletişim altyapısının güçlü olması gerektiğini vurguladı.

YTSO Proje Koordinatörü Mustafa Kurdoğlu’nun YTSO Web sitesinde yer alan Ticaret Rehberi ile ilgili üyeleri bilgilendirmesinin ardından yeni üyelere sertifikaları Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi A.Başol Haraç, Meclis Üyesi Vatan Numanoğlu ve YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Süheyla Uzuneser tarafından takdim edildi.

 

 

Editör: TE Bilişim