Fatih Caddesi’nde  faaliyete giren SÇ Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, Yalovalı işadamları Sinan Çuhadar, Kubilay Doğan ve Şevket Şeref Akın’ın Yalova’yı doğru yatırımcılarla buluşturma hedefi ile yola çıktı. SÇ Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı’nın açılış kurdelesini  CHP Grup Başkanvekili ve Yalova milletvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve YTSO Başkanı Tahsin Becan birlikte kesti.

İnşaat, turizm ve gayrimenkul  yatırımları alanındaki faaliyetlerini ve tecrübelerini birleştiren  Yalovalı işadamları Sinan Çuhadar, Kubilay Doğan ve Şevket Şeref Akın tarafından hizmete sunulan SÇ Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, inşaat, turizm yatırımları alanındaki tecrübelerini gayrimenkul sektörü ile bütünleşerek Yalova’ya katkı sağlamayı hedefliyor.

Ortaklardan Şevket Şeref Akın  “Ortadoğu kökenli müşterilerimizle olan geçmişteki iş birikimlerimizi ve tecrübelerimizi de gayrimenkul sektörü ile birleştirerek, büyük Arap kökenli yatırımcıları Yalova’ya çekmek istiyoruz. Yalova’yı doğru ve kaliteli yatırımcılarla buluşturmak hedefindeyiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim