Yalova Belediye Meclisi YESOB’un talebi üzerine riyasete Karizma İş Merkezi’nin en üst katını 10 yıllığına birliğe kiralanması için yetki verildi.
Yalova Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısının 2 oturumunda 2 önemli gündem maddesi bir biri ardına görüşüldü. Geçtiğimiz aylarda Karizma İş Merkezinin 2 bağımsız bölümü YESOB’a tahsis edilmiş, hatta anahtar teslim töreni de yapılmıştı. Ancak YESOB bağımsız katların 2 sini aynı anda kullanmalarının mümkün olmayacağını dile getirerek bağımsız katlardan birinin tahsisini iptal ederek Karizma İş Merkezi’nin en üst katına talip oldu. Bu katı kiralamak için belediyeye yapılan teklif, meclis gündeminde görüşülerek oy birliği ile söz konusu yerin 10 yıllığına birliğe kiralanması için riyasete yetki verildi. Meclise YESOB Başkanı Hüseyin Çetin, Bakkallar Odası Başkanı Faik Gülhan ve Berberler Odası Başkanı Şenol Ulutürk de katıldı.
Meclisin görüştüğü bir diğer gündem maddesi ise Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün İller Bankasına borçlanılması teklifi oldu. Müdürlük Emekliye ayrılan belediye personelinin ihbar, kıdem ile tüm hak ve alacaklarının ödenebilmesi için İller Bankasından kredi alınmasını istedi. Meclis ise bu talebi yerinde bularak gerekli işlemlerin yapılması için oy birliği ile riyasete yetki verdi.
Meclis İmar Komisyonunun görüştüğü ve meclise getirdiği konuları da tek tek tartışarak karara bağladı.

Editör: TE Bilişim