Meşhur Beyoğlu çikolatası, enfes kahve çeşitleri, kendine özgü sunumları ve butik cafe konseptiyle misafirlerini büyüleyen 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve; Antalya, Muğla, Mersin,  Adana, Afyon ve Elazığ’dan sonra Yalova’da çikolata severlerle buluştu.
Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve, kendi işini kurma hedefinde olan girişimcilere sunduğu fırsatlarla bir yandan büyümeye devam ederken, bir yandan da girişimcilerin yüzünü güldürüyor. Ekonomiye olan katkılarını iş ortaklarının da kazandığı bir yapı ile sürdürme amacında olan marka 2017 yılsonuna kadar 25 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 2017 yılsonu ciro hedefi 3 milyon TL olan marka kendine özgü lezzetleriyle ilgi odağı oluyor.
İşini severek, sahiplenerek misafirlerini ağırlayan girişimcilerle iş ortaklığı yapan, yüksek getiri sağlayan çikolata ve kahve mönüsü ile dikkat çeken 1983Beyoğlu Çikolata & Kahve, Türkiye’yi meşhur kırma katkısız el yapımı Beyoğlu Çikolatası, Beyoğlu Kraliçesi, Beyoğlu  Kahvesi, Beyoğlu Brownie gibi özel lezzetlerle buluşturuyor. Hem kazanıp hem kazandıran bir strateji ile girişimcilere fırsat sunan ve tüketici beklentilerini çikolatanın vazgeçilmez tutkusu ile karşılayan marka, şubelerinde yer alan ‘’Beyoğlu tramvayı’’ dekorasyonu ile İstanbul dışında yaşayan misafirleri adeta Beyoğlu’nda nostaljik bir gezintiye çıkarıyor.
Meşhur Beyoğlu çikolatası çok yakında yurt dışında!
1983Beyoğlu Çikolata & Kahve’ye Viyana, Orta Doğu ve İngiltere’den de teklifler geliyor. Çok yakında bu bölgelerde misafirlerini ağırlayacak olan marka, tat ve sunumlardaki özgünlüğü ile çikolata sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor. 12-15 Ekim 2017 tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenecek olan ‘’Bayim Olur Musun?’’ fuarına da katılacak olan firma, çikolata workshop ve tadım aktiviteleriyle ziyaretçilerine ve yatırımcılara çikolata ziyafeti yaşatacak.1983Beyoğlu Çikolata & Kahve’ye franchise başvuruları www.1983beyoglu.com web sitesi üzerinden, [email protected] mail adresinden veya 0 242 242 1983 telefon numarasından yapılabiliyor.

 

Editör: TE Bilişim