Bundan 20 yıl önce yayın hayatına başlayan Yalova Gazetesi kuruluş yıldönümünü Sandal Restoran'da düzenlenen yemekle kutladı. Gazetemizin 20. Yıl Kutlama Pastasını ise Yalova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hayri Tezcan kesti. 
3 Ağustos 1995 yılında yayın hayatına başlayan Yalova Gazetesi o günden beri ilkeli duruşu, objektif bakış açısı ve ülke menfaatlerini öne plana alan yayıncılık anlayışını bozmadan yayın hayatını sürdürüyor. 20 yaşına giren gazetemiz bu mutlu gününü Sandal Restoran'da gerçekleştirilen yemekle kutladı. Yemeğe gazetemiz imtiyaz sahibi Hayri Tezcan, Yalova Gazetesi kurucularından Faruk Tezcan, Yalova Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Uğur Tezcan ile gazete personeli, köşe yazarları ve davetliler katıldı. Yalova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hayri Tezcan 20 yıllık bir serüvenin hiç de kolay bir şey olmadığını dile getirerek bugüne kadar duruşundan hiç ödün vermeyen Yalova Gazetesi'nin bundan sonrada duruşunu bozmadan yayın hayatını sürdüreceğini söyledi. Gazetenin bu serüveninde emeği geçenlere de teşekkür eden Tezcan 20. Yıl Kutlama Pastasını da bizzat kesti. 
Oldukça eğlenceli bir ortamda geçen kutlama yemeğinde söz alan köşe yazarları ve davetliler de Yalova Gazetesi'nin 20. yaşını kutladılar. Yemek gece geç saatlere kadar sürdü. 
Editör: TE Bilişim