Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, ülkenin büyüme rakamları ve ekonomik rakamlarına bakıldığında gerek Türkiye ve gerekse Yalova açısından 2018 yılının ekonomik anlamda çok daha iyi bir yıl olacağını düşündüklerini dile getirdi.
2017 yılının oldukça güç geçtiğini belirten YTSO Başkanı Tahsin Becan iş dünyasının 2018'den umutlu olduğunu belirtti. Becan, "Ülkedeki ekonomik verilerin ve göstergelerin iyi olması, aynı paralelde bunun Yalova'ya da yansıması anlamına gelir. Bu kapsamda bakıldığında ülkenin büyüme hızı, ekonomik verilerin iyi yönde açıklanması piyasalara da pozitif yansıyor. Tüm dünyada yaşanan ekonomik krize ve bölgemizdeki çalkantılara bakıldığında Türkiye'nin hızla büyüyen bir ekonomiye sahip olması, bu ülkenin ekonomik anlamda da güçlü olduğunu gösterir. Bu Yalova'ya da yansır. Yalova'da da 2018 yılının 2017 yılına oranla çok daha iyi geçeceğine inanıyorum" dedi.
"2018 sonunda hizmete girer"
YTSO yeni hizmet binası hakkında da bilgi veren Becan, "Hizmet binasının 2018 yılında tamamlanmasını hedefliyorduk. Bunda bir sapma yok. Binamızı 2018 yılı sonunda açacağız. Binanın dış işleri tamamlandı. İçeride tefrişat işlerine geçiyoruz. Kısa süre içerisinde ihaleye çıkacağız. Bu işler de tamamlandıktan sonra 2018 yılının sonuna doğru TOBB Başkanımızın da katılımını beklediğimiz bir törenle binamızı hizmete açacağız" diye konuştu.
Seçimler Nisan ayında yapılacak
TOBB Tarafından ertelenen oda seçimleri hakkında da bilgi veren Becan, "TOBB Yalova'nın da aralarında olduğu odaların seçimini Nisan ayına kadar erteledi. Bizde şu anda bu takvime bağlı olarak odadaki yönetime bağlı işleri sürdürüyoruz. Nisan ayına yakın listeler yeniden belli olur ve çalışmalar başlar. Ardından seçime gider ve odamızın yeni yönetimini belirleriz" dedi. 

Editör: TE Bilişim