“Yerel Yönetimler Gençlik ve Belediye” temalı yarışmada belde belediyesi kategorisinde birinciliği alan Subaşı Belediyesi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun elinden aldıkları ödül sonrasında Altınova'da bir basın toplantısı düzenleyerek mutluluklarını Yalova ile paylaştılar. Burada konuşan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ise, "2019 yılında tüm belediyeleri Ak Parti'nin hizmet şemsiyesi altına alacağız" dedi. 
Subaşı Belediyesi “Yerel Yönetimler Gençlik ve Belediye” temalı yarışmada Türkiye 1. si olarak ödül almıştı. Bu ödül sonrasında bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Ak Parti Altınova İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıya Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, parti yöneticileri ve meclis üyeleri katıldı. Burada söz alan Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak Ak Parti'nin belediyecilik anlayışındaki farkın hissedildiğini söyledi. 2019 yılında gerçekleştirilecek olan seçimlerde Yalova'da ki tüm belediyeleri Ak Parti'nin hizmet şemsiyesi altına alacaklarını vurgulayan Öztabak, "Yalova'da 9 ilçe ve belde belediye başkanlığına sahibiz, maalesef Yalova ve Çınarcık Belediyesi bizde değil, ama orada yapılanları da yakinen takip ediyoruz. Kırsal bölgelerde yapılan Ak Parti hizmetlerinden memnunum, Başkanlarımız tecrübeli ve önemli işler yapılıyor. Ak Partili belediyelerin olduğu yerlerde hizmet farkını yapmalıyız ve bunu da yapıyoruz. Diğer belediyelere göre farkı görüyoruz.Belediye Başkanlarımız 2-3 ayda bir yapılan hizmetler kamuoyu ve basın ile paylaşmalı ve paylaşacaklar. 2019 seçimlerinde tüm belediyelerde başarı sağlayacağız, Ak Partili belediyelerin farkını tüm Yalova görecek. Biz Belediyeciliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Belediye başkanlığı tecrübesini ile devam ediyoruz.  Ak Partili Belediyeler arasında geçtiğimiz günlerde farklı kategorilerde bir yarışma yapıldı ve Subaşı Belediyesi hazırladığı proje ile bu yarışmaya katıldı ve 1.cilik ödülünü kazandı. Ödülünü Sayın Başbakanımızın Ahmet Davutoğlu 'un elinden aldı çok mutlu olduk. Subaşı Belediyemiz güzel işlere, hizmetlere imza atıyor, kendisine abisi konumundaki Altınova Belediye başkanı Metin Oral ve diğer Belediye başkanları da kendisine her zaman destek ve yardım edecekler" dedi. 
Subaşı Belediye başkanı Volkan Yılmaz ise sözlerine teşkilata teşekkür ederek başladı. Yılmaz " Beldemizde, Deprem sonrası yapılan ve atıl durumda olan bir mekan vardı, bu mekan sahipsiz, mezbele halinde, Alkol ve kötü alışkanlık sahibi kişilerin kullandığı bu alanı Gençlik merkezi haline getirdik.Bu alanın her şeyini, içini, dışını değiştirdik, Gençlik için spor, Fitness ve diğer aktiviteleri yerine getirecekleri bir proje oluşturduk ve Ak Partinin düzenlediği yarışmada 1.cilik ödülüne layık görüldük" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim