Yalova Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclisi 1 Şubat 2016 Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Toplantıda Gazipaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Fatih Caddesi ve Sema Sokak adası içerisinde bulunan binalara cephe düzenlemesi yapılması konusu da görüşülecek. 
Yalova Belediye Meclisi Şubat Ayı Gündem Maddeleri belirlendi.
 Belediye Meclisi Şubat Ayı olağan toplantısı 1 Şubat Pazartesi günü Saat 15.00'te gerçekleşecek ilk oturumla başlayacak. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın başkanlık edeceği toplantıda ki gündem maddeleri ise şöyle;  Açılış, yoklama, bir önceki Meclis Toplantısı’na ait Kararların okunması.
İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne ait konuların görüşülmesi.
Zabıta ve İtfaiye hizmetlerinde çalışan memur personele ödenecek olan fazla çalışma ücretinin görüşülerek karara bağlanması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi.
Dolu kadrolarda derece değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi.
İlimiz Gazipaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Fatih Caddesi ve Sema Sokak adası içerisinde bulunan binalara cephe düzenlemesi yapılması ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi.
Belediyemizin Paşakent Mezarlığındaki Hizmet Binasının yanında bulunan yere hayırsever bir vatandaş tarafından taziye evi yapılması ve isminin buraya verilmesi ile ilgili Mezarlıklar Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi.   
Hal işyeri 2016 yılı teminatının belirlenmesi ile ilgili Hal Müdürlüğü’nün teklifinin görüşülmesi.
Yalova Belediyesi Hal Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmeliğinin görüşülmesi.
Trafik Düzenleme Komisyonunun Toplu Taşıma Hatlarının Düzenlenmesi ile ilgili komisyon kararının görüşülmesi ile ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün teklifinin görüşülmesi.
İmar Komisyonu Kararlarının görüşülmesi.
Dilek ve Temenniler.
Editör: TE Bilişim