İl Özel İdaresi tarafından bir süre önce başlanan Hacımehmet, Safran, Kurtköy yolu sıcak asfalt kaplama çalışanları tamamlandı.
Köylere ulaşımın daha hızlı, modern ve kesintisiz sağlanmasını amaçlayan İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi kararları doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda bir süre önce başlatılan Hacımehmet, Safran, Kurtköy yolu sıcak asfalt kaplama çalışanları kesintisiz sürdürüldü. Ekipler Kurtköy yolunda da asfaltlamayı gerçekleştirerek güzergahtaki asfaltlamayı tamamladılar. Bu sayede yaz kış sıkça kullanılan bu yoldaki ulaşım kalitesi de en üst düzeye çıkartılmış oldu.  Çalışmaları yakından takip eden İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, "Yol yapım çalışmaları ise il ve ilçe merkezleri ve köyler arasındaki ulaşımı modernize ettiğimiz gibi, köyler arasındaki ulaşımın da aynı kalitede, modern ve kesintisiz şekilde yapılmasını önemsiyoruz. O nedenle köy bağlantı yollarında da asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu güzergahlar arasında önemli bir araç sirkülasyonuna sahne olan Hacımehmet, Safran, Kurtköy yolu da asfaltlandı. Bu sayede belirtilen bu güzergah artık çok daha konfeorlu bir ulaşıma imkan verecek. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Vatandaşlarda çalışmalardan duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdiler, "Bir birine komşu köylerde yaşayan insanlar bağlantı yollarını sıkça kullanıyorlar. O nedenle yapılan bu asfaltlama çalışmasını çok önemsiyoruz. Yolda bozulmalar vardı. Artık otobanı aratmayacak bir kaliteye sahip. Bu yolu sadece köylerde yaşayanlar değil, köylerimizi gezip görmek isteyen vatandaşlar ve çevre illerden gelenlerde kullanıyorlar. Artık köylerimize daha rahat ulaşabilecekler" 

Editör: TE Bilişim