Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, YTSO Başkanı Tahsin Becan ve beraberindekileri konuk etti. Ulukaya kentsel dönüşüm kapsamında şu ana kadar 400 riskli binanın tespitinin gerçekleştirildiğini de söyledi. 
Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, YTSO Başkanı Tahsin Becan, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hüseyin Çiçek ve Ak Parti il yöneticileri Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya'yı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ulukaya çalışmalarla ilgili olarak konuklarına bilgiler verdi. Özellikle kentsel dönüşüm çalışmaları üzerinde duran Ulukaya, " ilimiz genelinde 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Kapsamında riskli yapı tespit çalışmaları devam etmektedir. Risk tespiti yapılan binalar yenilenmekte ve bununla birlikte ilimizin çehresi değişmektedir. 400. Binamızın Riskli Yapı Tespit Raporu Müdürlüğümüz Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Şubemize ulaşmış ve Müdürlüğümüzce riskli yapı olarak onaylanmıştır" dedi. 
5 Haziran Çevre Günü etkinlikleri hakkında da konuklarına bilgi veren Ulukaya bu etkinliklerde onları da görmek istediğini dile getirdi. 
Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak da kentsel dönüşümün çok önemli olduğunu dile getirerek özellikle deprem riski altında olan Yalova gibi illerde bu çalışmaların aciliyetle ve hassasiyetle sürdürülmesinin de önemli olduğunu dile getirdi. 
Editör: TE Bilişim