1967 yılında Saffet Çam İlkokulu'nda hep birlikte okuyan öğrenciler 50 yıl aranın ardından öğretmenlerini ziyaret ederek eski günlere yolculuk yaptılar. 
Saffet Çam İlkokulunda aynı sınıfında okuyan öğrenciler aradan geçen 50 yılın ardından bir kez daha bir araya geldiler. Ardından hep birlikte öğretmenleri Haydar Yılmaz'ı ziyarete giden öğrenciler kelimenin tam anlamıyla eski günlerini bir kez daha yaşadılar. Onlarca yıl aranın ardından öğrencilerini yeniden karşısında gören Haydar Yılmaz ise büyük bir mutluluk yaşadı. Öğretmenlerinin elini öpen ve hasret gideren öğrenciler hep birlikte eski günleri andılar. Okul çağlarında kendilerini eğitip bugün geldikleri noktanın temellerini atan öğretmenleri Haydar Yılmaz'ı hiç unutmadıklarını belirten öğrenciler, "Önce aynı sınıfta birlikte eğitim gördüğümüz arkadaşlarımızla sosyal medya üzerinden buluştuk. Sonra bu organizasyonu gerçekleştirdik. Hep birlikte öğretmenimizi ziyaret edip eski günleri bir kez daha anmak, öğretmenimize bizlere verdiği emekler için 50 yıl aranın ardından bir kez daha teşekkür etmek istedik. Öğretmenimizi ve sınıf arkadaşlarımızı bir kez daha aynı yerde toplamış olmaktan büyük bir mutluluk duyduk." dediler. 
Öğrencilerini bir kez daha görmenin heyecanını yaşayan Haydar Yılmaz ise, "Hepsini tek tek hatırlıyorum. Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin, onlar benim evlatlarım gibiler. Beni ziyaret etmelerinden çok mutlu oldum. Umarım beni ziyaret etmeyi sürdürürler" dedi. 

 

Editör: TE Bilişim