Kaymakam ve Vali Yardımcıları atama kararnamesi açıklandı. Buna göre Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban Çerkesköy Kaymakamlığına, Vali Yardımcısı Kenan Örtem ise Kahramanmaraş Vali Yardımcılığına atandı. 3 ilçenin kaymakamları da başka ilçelerde görevlendirildi.
Kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Kararnameye göre, 616 mülki idare amirinin görev yerinde değişiklik yapıldı. Buna göre Yalova'da da görev değişiklikleri yaşandı. Yalova Vali Yardımcısı Kenan Örtem Kahraman Kahramanmaraş Vali Yardımcılığı, Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban Çerkes Köy Kaymakamlığına atandı. Yalova Vali Yardımcılığı görevine ise Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Erkan Bulgan getirildi. Öte yandan Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya Gazipaşa Kaymakamlığına, Armutlu Kaymakamı Bahadır Güneş İskilip Kaymakamlığına, Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı ise Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı görevine atandılar.
Atama ile Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi Çınarcık Kaymakamlığına, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Uğur Sezen Armutlu Kaymakamlığına, Çankırı Vali Yardımcısı Zafer Engin ise Altınova Kaymakamlığına getirildi.

 

Editör: TE Bilişim