Yalova Valisi Tuğba Yılmaz Yalova İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Toplantısı ve Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Toplantısı'na başkanlık etti. Toplantıda ilde olası bir acil durum esnasında yapılması gerekenler ve kurumların koordinasyonu masaya yatırıldı.
Yalova'da olası afetlerinde içerisinde yer aldığı acil durumlarda neler yapılacağı düzenlenen toplantılarla planlanıyor. Bu kapsamda 112  Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Yalova İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Toplantısı ve Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Toplantısı'na Yalova Valisi Tuğba Yılmaz başkanlık etti. Toplantıda ilde yaşanacak bir acil durumda neler yapılacağı, kurumların görevleri ve kurumlar arası koordinasyon tartışıldı. Kurum müdürleri tek tek söz alarak olası bir acil durumda neler yapacağını ve planlamayla ilgili taleplerini dile getirdi. Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ise ortaya çıkabilecek afet dahil her türlü acil durumda kurumlar arası koordinasyonun önemine değindi.
Toplantıya Yalova Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ali Gemalmaz ile Sahil Güvenlik Marmara Grup Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü,  İl Göç İdaresi Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkilileri de katıldı

Editör: TE Bilişim