Yalova’da Prens Adaları olarak da bilinen Büyükada ve Heybeliada’ya gerçekleştirilen seferler 23 Nisan 2016 günü başlıyor. Dentur Avrasya firması tarafından gerçekleştirilecek olan seferler sabah 10.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan İDO iskelesinden yapılacak.
 Bahar sezonu ile birlikte Yalovalıların deniz ve doğa ile baş başa ada keyfi yapabilecekleri seferlerin ilki 23 Nisan’da gerçekleştirilecek. Özellikle Adalar’ın en güzel olduğu bahar mevsiminde yoğun talep gören ve Dentur Avrasya firması tarafından düzenlenen Ada Seferleri her gün sabah 10.30’da gerçekleştirilecek. Seferler Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan İDO iskelesinden yapılacak.
Prens Adaları,  Türkiye’de Adalar olarak bilinen İstanbul Adaları Marmara Denizi'nin Asya kıyısında, Boğaz'ın güney ucunun güney doğusunda yer alan takımadalardır. Adalar, antik Bizans'ın Konstantinopolis'i, Boğaz'ın büyük metropolü İstanbul'un deniz kenarı mahalleleri olagelmişlerdir. Takımadalar dokuz adadan oluşuyor, ancak beşi dışındakiler küçüktür ve üzerlerinde kalıcı yerleşim yoktur. Haliç ve Boğaz girişinde bulunan İstanbul vapur iskelelerine, en yakındaki onbeş, en uzaktaki yirmi altı kilometre uzaklıkta bulunmalarına rağmen, İstanbul'dan gerek görüntü gerekse atmosfer açısından çok daha uzakta gibi görünüyorlar.
Editör: TE Bilişim