Ak-Kim’in hayata geçirdiği “Sanayi ve Çevre” konulu duvar boyama etkinliğini Yalovalı okul öğrencileriyle yapma isteği kapsamında Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapılan yazışmalar neticesinde, İl Müdürlüğü tarafından Gazi Abdurrahman İlköğretim Okulu görevlendirildi.

 

Resim öğretmenleri ile birlikte Ak-Kim’e gelen 15 öğrenciye ilk olarak İnsan Kaynakları ve Yönetim Sistemleri Direktörlüğü tarafından Ak-Kim tanıtım filmi izlettirilirken, öğrencilerin Ak-Kim’i daha yakından tanımaları için tanıtım sunumu yapıldı. Böylece öğrencilerin yaşadıkları il olan Yalova’ya katkı sağlayan Ak-Kim’i ve ürünlerini daha yakından tanımaları sağlandı.

 

Duvar boyama etkinliği kapsamında Ak-Kim tarafından belirlenen bir dış cephe duvarına, verilen tema doğrultusunda resimlerini yaparak keyifli vakit geçiren öğrenciler, etkinliğin ardından Ak-Kim çalışanlarının da katılımıyla Sosyal Tesis’te gerçekleştirilen kokteylle unutulmaz anlar yaşadı.

 

Kokteyl süresince öğrenciler duygu ve düşüncelerini anlatma fırsatı bulurken, yaptıkları katkıdan dolayı Ak-Kim’ in verdiği hediyelerin tadını çıkardılar.

 

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gazi Abdurrahman İlköğretim Okulu Yönetimi ile isimleri aşağıda verilen(*)  öğrenciler ve öğretmenlerinin katkısıyla gerçekleşen bu etkinlik, aynı zamanda güzel bir sosyal sorumluluk örneği oldu.

 

 

Resim Öğretmeni. Esma ÖZGÜR

 

Duvar Boyama Etkinliğine katılan öğrenciler: 

 

Aysun NİZAM                                     Zeynep ATMALI

Ayşenur ÇİLELİ                                   Neslihan GÜÇLÜ

Mervenur ÇİLELİ                                Emirhan GÜÇLÜ

Tibet ÖZÜN                                        Süleyman ERDAL

Tuğçe DOĞRU                                     Elif YILMAZ

Hilal AKAL                                          Hatice Beyza AHRAZ

Gülnur KILIÇ                                       Hediye ÇANLICA

Beyza ERKOÇ

Editör: TE Bilişim