Programa Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve il yöneticileri, Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, Çiftlikköy ilçe başkanı Süleyman Çelebi ve ilçe yönetim kurulu ile birlikte Çiftlikköy ilçe teşkilatları yönetici ve üyeleri katıldı. 

 İftardan hemen sonra, ilk olarak, “Kabaklı Köy” üne gidilerek köy halkı ziyaret edildi. ardından “Denizçalı Köyü” ne gidilerek önce teravi namazı kılındı. Namazdan sonra Denizçalı halkı ile bir araya gelerek ramazan coşkusuna ortak olundu. Son olarak “İlyas Köy” e geçildi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan; “ Ramazan ayının güzellikleri böyle ortaya çıkıyor, birbirimizi ziyaret ediyoruz, sohbet ediyoruz dertlerimizi paylaşıyoruz. Bir bardak çay içiyor günün tüm yorgunluğunu halkımızla birlikte atıyoruz.

En güzeli ise; vatandaşın dertlerine ortak olup, çözüm yolları bulmaya çalışıyoruz.” Dedi. Yalova AK Parti Milletvekili Temel Coşkun da; “Her sene Ramazan ayında vatandaşlarımızı Merkezde ve ilçelerimizde esnafımızı, belde ve köylerimizi ziyaret etme geleneğimiz devam ediyor. Böylesine kutlu bir ayda dostlarımızla ve kıymetli hemşerilerimizle birlikte olmak ve onların bir bardak çayını içmek bizi mutlu ediyor. Bizleri güleryüz ve misafirperverlikle karşılayan Çiftlikköy halkına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Editör: TE Bilişim