AK Parti 2017 Yılı Yerel Yönetimler Şurası Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Şurada AK Partili belediye başkanları ve İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel çıkarak yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları anlattılar.
Her yıl olduğu gibi bu yılda AK Partili Belediye Başkanları ve İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel Yerel Yönetimler Şurası'nda kelimenin tam anlamıyla, halka hesap verdiler. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Şuranın açılış konuşmasını AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak yaptı.  Kısa bir konuşma gerçekleştiren Öztabak diğer yıllarda olduğu gibi 2017 yılının da AK Partili belediyelerin hizmet yılı olduğunu dile getirdi. AK Parti Belediyeciliğinin farkını yaşayan ilçe ve beldelerin bir çok hizmeti aldığına dikkat çeken Öztabak hizmetin kimler tarafından ve nasıl yapıldığını bir kez daha ortaya koyduklarını dile getirdi.
AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ise, ülkenin çok zor günlerden geçmesine rağmen ne ülke genelinde nede Yalova özelinde hizmetlerin ve yatırımların hız kesmediğini söyledi. Demirel, "Tüm kongrelerimizi başarıyla gerçekleştirdik. Yeni yönetimlerimizi oluşturduk ve önümüzdeki seçimler için hemen çalışmalara başladık. AK Parti çok büyük bir ailedir. Bunu kongrelerimizde de herkese gösterdik.  AK Parti 4 ilçe ve 5 beldede hizmet veriyor. Bugüne kadar verdiğimiz her sözü tuttuk. Bu anlamda verdikleri sözleri yerine getiren belediye başkanlarımızı da yürekten kutluyorum.  İl Özel İdaremiz de bu süreçte çok büyük hizmetlere imza attı, İl Özel İdaremizin yöneticileri ve İl Genel Meclisi üyelerimiz adına İl Genel Meclisi Başkanımız Yaşar Demirel'i de tebrik ediyorum. Önümüzde 2019 yerel seçimleri ardından Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Milletimiz kendine verdiği sözleri tutanları, kendisine hizmet edenleri unutmayacak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken desteği verecektir" diye konuştu.
Konuşmaların ardından İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Termal Belediye Başkanı İsmail Atik sahnede yapılan çalışmaları ve üretilen hizmetleri anlattılar. Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan da çalışmaları hakkında bilgi verdi. AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanı Kasım'ın da söz aldığı şura daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 

Editör: TE Bilişim